- Enrere
Catàleg d´innovació i internacionalització

Catalan Technology Profiles : Bio sector 2009

Autor: ACC1Ó
Format: Publicació en PDF
Idioma: Anglès
Pàgines: 80
01-03-2009
1622 visites
Directori que recull ofertes i demandes de 57 empreses i centres catalans tecnològicament avançats del sector biotecnològic i biomèdic..

Recull un seguit de tecnologies presentades l’any 2009 per empreses i grups de recerca universitaris catalans dedicats al sector biotecnològic. El catàleg pretén donar a conèixer les noves tecnologies i posar en contacte els seus creadors amb inversors o empreses que estiguin interessats en comercialitzar-los, per exemple.

Per això presenta una sèrie de fitxes en les que s’inclou informació sobre el grup investigador, les seves dades de contacte, una descripció de la bioteconologia presentada, els beneficis que aporta respecte altres tecnologies, etc.

S’hi poden trobar des de sistemes per regenerar la pell, nous tractaments contra l’Alzheimer, tests per garantir la seguretat dels aliments, noves formes per estudiar les al•lèrgies i els processos inflamatoris, un gel per separar les proteïnes, etc.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)
Continguts relacionats
Coneixement
Innovació i R+D
Idees d´experts
El Regne Unit té una aposta ferma per la biotecnologia
Roger Suárez | Director , Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Londres (Regne Unit)
Biotecnologia i Ciències de la Salut
Casos d´empresa
SerendipIDEA

L'anatomia entra en una nova dimensió amb la impressió d'ossos en 3D

La impressió en 3D fa un pas de gegant en el camp de l'anatomia i, gairebé en termes de realitat Cyborg, realitza impressions de teixit humà que puguin ser utilitzades com a prototips per a noves maneres de fer pròtesis.
Font: PSFK Conference
Comentaris (0)
Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Per opinar sobre aquesta noticia cal estar registrat