Estudis i Publicacions

Logo Banc Mundial

El sector de la gestió d'aigua i residus a Costa Rica 

Tot i que el 92% de la població de Costa Rica gaudeix de proveïment d'aigua potable (segons últimes dades publicades el 2012 per l'AyA) i la cobertura de sanejament és del 99%, s'han identificat necessitats en el sector que requereixen inversions per uns 2.360 milions de dòlars en els propers 20 anys, per assegurar un sistema d'abastament, recol·lecció i tractament d'aigües.

 

Mercats emergents i noves destinacions per l'empresa catalana 

 

El mercat de l'energia solar termoelèctrica a Xile 

 

[Més Estudis i publicacions]

 

Tendències de futur

portada ParadigmesEl futur de les energies renovables a Amèrica Central logo OME

Amèrica Central és líder a nivell mundial en energies hidroelèctrica i geotèrmica, i ara la producció d'altres energies renovables creix ràpidament i porta els països de la regió a més esforços en les àrees de polítiques i inversió per aprofitar a diversificar la seva matriu energètica.

 

Amèrica Llatina i el Carib tenen l'oportunitat de créixer en verd logo OME

 

Amèrica del Sud representarà el 30% de la producció agrícola mundial el 2050 logo OME

 

[Més Tendències de Futur]

 

Jornades Jornades
Mostrant 1 - 3 de 41 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina De 14
Entrevistes i Experiències

Entrevista

 

Perú, la potència silenciosa Experiència

 

El potencial del Perú crida cada cop més l'atenció. Mentre lidera la comunitat andina, es va fent un lloc destacat entre els països emergents a l'àmbit mundial. Horacio Babini, director del Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Buenos Aires, repassa les característiques i oportunitats d'un mercat que, de forma discreta però sense aturador, s'està convertint en referència.

   
[Més entrevistes]


Cas d'empresa

 

Enginyeria amb energies renovades al PerúExperiència

 

La pime catalana Sud, dedicada als projectes d'enginyeria en energies renovables, fa 6 mesos que és present al Perú. Alfred Puig, director general de l'empresa, explica tots els detalls del procés d'internacionalització que ha conduït a constituir una nova societat al país andí: Norte.

 

[Més experiències]