Casos d'empresa Casos d'empresa
"Un emprenedor ha de ser visionari, tenir una idea clara i ser un lluitador"

"Un emprenedor ha de ser visionari, tenir una idea clara i ser un lluitador"


Temps aproximat de lectura: 4 min.

Un projecte ambiciós sorgit de l'experiència del doctor Millet especialitzat en traumatismes i lesions provocades per accidents de motocicleta. APC Systems crea el primer casc amb "airbag" del món. El casc que està patentat, protegeix les cervicals i desplega la bossa de seguretat per radiofreqüència als 0.15 segons de detectar una col·lisió.

>> "Hem revolucionat el mercat del món de la motocicleta. L'experiència en urgències hospitalàries ens ha fet evident la manca de protecció dels motoristes que hi ha hagut fins ara."

 

>> "El futur d’APC és evolucionar amb el producte que tenim,  intentar ampliar la gamma i contemplar altres sectors. Ara estem en el món de la motocicleta però podem anar a altres àmbits com el del ciclisme, el de l'hípica i el de l’esquí."

 

>> "Estem intentant obrir-nos a mercats potencials, viatjant per tota Europa per arribar a països com Alemanya, Itàlia i França."

 

>> "Un emprenedor ha de treballar molt, ha de ser constant i ha de ser un lluitador per poder perseguir la seva idea, passi el que passi. Ha d'avenir-se amb el risc perquè amb això hi ha un risc important. No hi ha un altre secret que treballar per allò en el que creu."

info@anella.cat
Imprimir la notícia
Enllaços relacionats
Consulta la pàgina web d'APC Systems[Visitar enllaç]
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.