Casos d'empresa Casos d'empresa
"Internacionalitzar ens permet explotar noves oportunitats i acompanyar els clients"
"Internacionalitzar ens permet explotar noves oportunitats i acompanyar els clients"

Anònim
Temps aproximat de lectura: 10 min.

Applus+Idiada té com a missió treballar amb les principals marques internacionals del sector de l'automoció oferint tot tipus de serveis de consultoria, enginyeria i banc de proves, perquè puguin desenvolupar els seus processos d'innovació i el seus nous models.

Idees Força:

 

>> "El procés d' internacionalització a Àsia i Amèrica ha estat absolutament necessari per a nosaltres tant per explotar noves oportunitats de negoci com per a acompanyar als nostres clients europeus en aquests nous mercats. Per fer-lo, hem aprofitat també les oficines que ACC1Ó té a disposició de les empreses catalanes a diferents països."

 

>> "La manera concreta en que nosaltres fidelitzem els nostres clients passa per saber escoltar les seves queixes i suggeriments, prendre bona nota i donar una resposta personalitzada. Tenim una cartera de clients molt diversa i hem de ser capaços d'adaptar-nos a les seves necessitats en cada moment. Bona part del nostre esforç d'internacionalització ha estat precisament per millorar la capacitat de resposta amb els nostres clients."

info@anella.cat
Imprimir la notícia

Enllaços relacionats
Pàgina web d'Applus+Idiada[Visitar enllaç]
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.