Actes i formació Actes i formació
Mostrant 1 - 5 de 115 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina De 23
Treballeu en organismes Internacionals

Accions per impulsar la presència de catalans en organismes internacionals

Des d'ACC1Ó volem promoure la contractació de professionals catalans en organismes internacionals, incloent les institucions de finançament internacional, i proporcionar les eines necessàries per buscar informació sobre les ofertes de treball i programes de beques existents.

[Enllaços] 

[Document resum]

[Programes del Banc Mundial]

Aula de formació

Taules amb l'expert (CPI) a interACC1Ó

 

Consulteu el material de treball de les taules interactives amb els 35 experts en internacionalització d'ACC1Ó, que es van dur a terme en el marc d'interACC1Ó 09.

 

Consells per participar en contractació pública

 

Presentar-se a concursos i licitacions internacionals és un procés que requereix temps i recursos per part de l'empresa.  S'ha de veure com una línia de negoci que s'emmarqui dintre de l'estratègia empresarial.  A més, cal tenir en compte que l'èxit no és immediat, sinó que requereix constància.

 

LÍNIA DE NEGOCI
Definiu la Contractació Pública Internacional com a línia de negoci rendible  dintre de l'estratègia d'expansió internacional de l'empresa.

OBJECTIUS
Establiu objectius realistes assolir. Aquests objectius poden ser geogràfics, temporals, i de nombre i tipus de contractes.

RECURSOS
Assigneu recursos pressupostaris per desenvolupar aquesta línia de negoci, així com la identificació i selecció de persones de l'equip que exploraran oportunitats de CPI.

REGISTREU-VOS
Registreu-vos a les bases de dades i webs dels organismes. En alguns casos,

com el del Banc Asiàtic de Desenvolupament, és obligatori registrar-s'hi per

licitar a contractes:
DACON (per a Banc Mundial i Banc Interamericà de Desenvolupament) | Banc

Asiàtic de Desenvolupament | Banc Africà de Desenvolupament | UNGlobalMarketPlace | Banc Europeu de Reconstrucció i Desenvolupament (eSelection) | Banc Mundial (eConsultant)

RECERCA D'INFORMACIÓ
A. Feu recerca d'informació a través de webs, butlletins, publicacions i diaris oficials.
Consulteu la secció Formació | Consulteu la secció Oportunitats de Negoci

 

B. Informeu-vos sobre els programes d'ajut i assessorament.
Programa CPI d'ACC1Ó | ICEX

 

C. Voleu anar directament a licitar en algun país concret?
Consulteu directament les pàgines dels diferents governs arreu del món. Aquí teniu un llistat:

Recursos de contractació arreu del món

 

D. Registreu-vos a dgMarket en català per rebre alertes gratuïtes sobre licitacions dels principals organismes internacionals i la Unió Europea

PROMOCIÓ
Prepareu material i documents sobre els vostres serveis i productes, i assegureu-vos que el vostre lloc web està actualitzat. Tingueu-lo a punt per fer promoció, propostes i visites a organismes. Recordeu que ha d'estar redactat, com a mínim, en anglès.

IDENTIFICACIÓ D'EXPERTS
Creació de base de dades de proveïdors, experts i professionals lliures que puguin fer Expressions d'Interès i propostes. A nivell internacional, podeu utilitzar recursos com Devex.

SOCIS
Cada vegada és més important el rol dels socis locals i també internacionals, per guanyar licitacions. Feu una cerca de socis amb qui pugueu aliar-vos per licitar a projectes i considereu la creació de consorcis per presentar-vos conjuntament.
Sessió sobre creació de consorcis a ACC1Ó

SELECCIONEU OPORTUNITATS A LICITAR
Després de subscriure-us a serveis com dgMarket on rebreu regularment alertes sobre oportunitats de negocis concretes, selecciones les oportunitats a licitar, identifiqueu els socis adequats per a cada licitació i el tipus d'associació.

PRESENTEU-VOS A PROPOSTES
Envieu Expressions d'Interès o prequalificacions. Feu promoció dels vostres béns i serveis, realitzeu visites a organismes i feu el seguiment de les reunions mantingudes amb representants dels organismes.

 


[Guia de Contractació Pública Internacional]