- Enrere
Guies d´innovació i internacionalització

Barcelona, una bona inversió

Format: Llibre
Idioma: Català, Castellà, Anglès
Pàgines: 50
01-01-2009
3117 visites
L'objectiu d'aquesta guia és donar a l'empresari o inversor una visió general de Barcelona: dades econòmiques, nivell de vida, infraestructures, etc. Així com informació molt útil sobre els requeriments necessaris per engegar-hi una activitat productiva.

Aquesta guia exposa els beneficis d’instal·lar-se a Barcelona. Analitza la seva estratègica situació geogràfica, les infraestructures logístiques i comercials, l’àmplia oferta acadèmica, entre d’altres.

El text indica quins són els sectors econòmics tradicionals i els emergents que poden resultar més atractius per als inversors. Informa de l’ampliació de parcs científics i tecnològics, la creació de vivers d’empreses i de la consolidació de la Fira de Barcelona com a motor econòmic.

El document explica quins són els tràmits que cal realitzar per posar en marxa una activitat empresarial, el règim fiscal (impostos i deduccions) i el laboral i els permisos de treball i residència. També exposa quins ajuts i subvencions poden demanar els empresaris i altres formes de finançament.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)
Continguts relacionats
Coneixement
Internacionalització
Idees d´experts
"Els xinesos són molt bons negociadors"
Albert Collado | Soci responsable nacional del Departament d'Internacionalització , Empreses de Garrigues, Abogados y Asesores Tributarios
Idees d´experts
El medi ambient és l'assignatura pendent de Polònia
Víctor Santisteban | Director , Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Varsòvia (Polònia)
Idees d´experts
Xina modifica lleis que afecten els inversors estrangers
Pablo Vinageras | Associat del Departament d'Internacionalització , Empreses de Garrigues, Abogados y Asesores Tributarios
SerendipIDEA

Catch-up en qualitat institucional

Sud-est asiàtic i els països de l'Europa de l'Est i la CEI. Geòrgia, seguida de Romania, lideren el rànquing dels països on més reformes s'han dut a terme durant el dos últims anys.
Font: OME
Comentaris (0)
Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Per opinar sobre aquesta noticia cal estar registrat