- Enrere
Guies d´innovació i internacionalització

Barcelona, una bona inversió

Format: Llibre
Idioma: Català, Castellà, Anglès
Pàgines: 50
01-01-2009
3190 visites
L'objectiu d'aquesta guia és donar a l'empresari o inversor una visió general de Barcelona: dades econòmiques, nivell de vida, infraestructures, etc. Així com informació molt útil sobre els requeriments necessaris per engegar-hi una activitat productiva.

Aquesta guia exposa els beneficis d’instal·lar-se a Barcelona. Analitza la seva estratègica situació geogràfica, les infraestructures logístiques i comercials, l’àmplia oferta acadèmica, entre d’altres.

El text indica quins són els sectors econòmics tradicionals i els emergents que poden resultar més atractius per als inversors. Informa de l’ampliació de parcs científics i tecnològics, la creació de vivers d’empreses i de la consolidació de la Fira de Barcelona com a motor econòmic.

El document explica quins són els tràmits que cal realitzar per posar en marxa una activitat empresarial, el règim fiscal (impostos i deduccions) i el laboral i els permisos de treball i residència. També exposa quins ajuts i subvencions poden demanar els empresaris i altres formes de finançament.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)
Continguts relacionats
Coneixement
Internacionalització
Idees d´experts
"Els xinesos són molt bons negociadors"
Albert Collado | Soci responsable nacional del Departament d'Internacionalització , Empreses de Garrigues, Abogados y Asesores Tributarios
Idees d´experts
El medi ambient és l'assignatura pendent de Polònia
Víctor Santisteban | Director , Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó a Varsòvia (Polònia)
Idees d´experts
Xina modifica lleis que afecten els inversors estrangers
Pablo Vinageras | Associat del Departament d'Internacionalització , Empreses de Garrigues, Abogados y Asesores Tributarios
SerendipIDEA

Les empreses exportadores són les menys vulnerables davant les crisis financeres

Les crisis financeres han estat relativament freqüents en els mercats emergents en els últims 15 anys. Moltes vegades, la incertesa i l'aversió al risc dels inversors han provocat importants sortides de capital d'aquests països, portant associades fortes depreciacions de les monedes locals, augments considerables en el cost de la deute externa i contracció en el creixement econòmic.
Font: OME
Comentaris (0)
Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Per opinar sobre aquesta noticia cal estar registrat