- Enrere
Publicacions
Catàleg d´innovació i internacionalització

Glossari de termes logístics

Autor: CIDEM
Format: Publicació en PDF
Idioma: Català
Pàgines: 253
01-12-2003
2961 visites
Aquesta publicació, plantejada amb l'objectiu d'unificar la terminologia utilitzada en la gestió de la cadena de subministrament, consta a més d'un diccionari anglès-català / català-anglès

La revolució digital ha convertit la logística en una activitat complexa i ha calgut crear una terminologia específica per diferenciar processos que abans es confonien. Aquest glossari pretén unificar la terminologia emprada en la gestió de la cadena de subministrament, com compres i proveïments, per exemple.

El seu objectiu és posar a l’abast de la comunitat professional i empresarial una eina fonamental per a la relació mútua i per gestionar la informació d’una forma més acurada i per a què no es produeixin ineficiències per confusions.

Disposa de dotzenes de definicions de paraules i expressions relacionades amb la gestió de la cadena de subministrament. Consta, a més, d’un diccionari català-anglès/anglès-català amb més de 1.600 termes relacionats amb la cadena de subministrament.

També ofereix un recull d’unes 150 abreviatures relacionades amb l’àmbit de la logística, així com el que signifiquen en anglès i la seva traducció al català.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)