- Enrere
Publicacions
Catàleg d´innovació i internacionalització

Glossari de termes logístics

Autor: CIDEM
Format: Publicació en PDF
Idioma: Català
Pàgines: 253
01-12-2003
2528 visites
Aquesta publicació, plantejada amb l'objectiu d'unificar la terminologia utilitzada en la gestió de la cadena de subministrament, consta a més d'un diccionari anglès-català / català-anglès

La revolució digital ha convertit la logística en una activitat complexa i ha calgut crear una terminologia específica per diferenciar processos que abans es confonien. Aquest glossari pretén unificar la terminologia emprada en la gestió de la cadena de subministrament, com compres i proveïments, per exemple.

El seu objectiu és posar a l’abast de la comunitat professional i empresarial una eina fonamental per a la relació mútua i per gestionar la informació d’una forma més acurada i per a què no es produeixin ineficiències per confusions.

Disposa de dotzenes de definicions de paraules i expressions relacionades amb la gestió de la cadena de subministrament. Consta, a més, d’un diccionari català-anglès/anglès-català amb més de 1.600 termes relacionats amb la cadena de subministrament.

També ofereix un recull d’unes 150 abreviatures relacionades amb l’àmbit de la logística, així com el que signifiquen en anglès i la seva traducció al català.

La teva puntuació
Mitjana (0 Vots)
Continguts relacionats
SerendipIDEA

Tendència al near-sourcing com a estratègia doble per evitar l'interrupció de la cadena de suministrament

Algunes fonts parlen que estem en una nova fase logística, anomenada de renovat control, en què el principal impulsor és la creixent aversió al risc de l'empresa multinacional, que la fa més tendent a controlar la xarxa de les seves diverses cadenes de subministraments.
Font: OME
Comentaris (0)
Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Per opinar sobre aquesta noticia cal estar registrat