Actualitat per l'Empresa Actualitat per l'Empresa
Optimisme en el sector calçat

Optimisme en el sector calçat[09/05/2012], Anònim
Font: Pinkermoda
Temps aproximat de lectura: 3 min.

FICE acaba de presentar l'informe d'activitats 2011 i expectatives de la indústria del calçat elaborat per l'Observatori de Mercat sobre un panell de 509 empreses.

L'Informe d'Activitats 2011 i Expectatives 2012 de la Indústria de Calçat té com a principal objectiu proporcionar a l'empresari que forma part d'aquest sector indicadors de negoci tan essencials com: vendes, preus de fàbrica i ocupació.

Vendes. Segons l'informe, el 78% dels empresaris de calçat espera que les vendes augmentin o es mantinguin durant 2012. Per mercats, aquestes expectatives varien. Els empresaris mostren una major confiança en l'evolució dels mercats exteriors.

Entre els tipus amb més pes en el nostre sector i que venen en el mercat nacional, les empreses que treballen amb calçat de vestir masculí són les que esperen una millor evolució. En els mercats de la Unió Europea i extra-Unió Europea, les millors expectatives les tenen les empreses que venen calçat de vestir femení.

Per preus mitjans de fàbrica, el 70% dels enquestats considera que es mantindran. Per tipus, més del 70% de les empreses que treballen amb calçat Professional, Ortopèdic, Informal Masculí, de vestir Masculí i Esportiu Tècnic creu que mantindran els seus preus de fàbrica. Entre el calçat femení, masculí i jove, aquesta proporció varia del 66% de les empreses que comercialitza calçat de vestir femení del 73% que ven calçat Informal masculí.

(...)
 

textil_anella@acc10.cat
Imprimir la notícia

Enllaços relacionats
Llegiu la notícia completa a la web de Pinkermoda[Visitar enllaç]

Mitjana (0 Vots)