Comunitat TIC

ACCIÓ Generalitat de Catalunya

Articles dels membres

Les tecnologies mòbils, més atractives per als inversors

Les tecnologies mòbils, més atractives per als inversors[26/03/2012], José Luis Morales
Font: Open Destination
Temps aproximat de lectura: 5 min.
Les tecnologies mòbils s'han convertit en un mercat tecnològic en el qual la recessió econòmica no ha influït. Per tant, es preveu una forta onada d'inversions en el sector aquest any.

Business angels i capital de risc han de creure que ara és el moment adequat per invertir.

Ja que les empreses no poden accedir al finançament bancari, busquen els diners en els inversors privats.

 

Les tecnologies mòbils s’han convertit en un mercat tecnològic en el qual la recessió econòmica no ha influït. Per tant, es preveu una forta onada d’inversions en el sector aquest any.

 

Oportunitats d’or

 

No obstant això, molts business angels i capital de risc únicament invertiran en empreses rendibles que hagin consolidat la seva posició al mercat, i que necessiten més diners per desenvolupar-se més ràpidament.

 

Però tots ells han de ser conscients que el mercat tecnològic en general, i el de les tecnologies mòbils en particular, tenen un elevat potencial, especialment en les circumstàncies actuals, on sectors destacats del passat recent, com l’immobiliari i el financer, així com els mercats borsaris en general, es mantenen inestables o en retrocés. Les tecnologies mòbils han de considerar-se com un sector atractiu perquè els inversors puguin reestructurar i diversificar les seves carteres d’inversió.

 

Estratègies a llarg termini

 

Els inversors més exitosos contemplen la seva entrada en empreses que operen en els camps de serveis de telefonia mòbil.

 

No hauria d’haver-hi cap limitació en el tipus d’empreses en el qual invertir. Han d’estar disposats a injectar diners en molt negocis, prioritzant la inversió en aquelles companyies especialitzades en els més atractius nínxols de mercat.

 

El mercat dels smartphones creix molt ràpidament, i el nombre d’usuaris augmenta a gran velocitat.


José Luis Morales

CFO - Chief Financial Officer

Open Destination

Correu-e: joseluis.morales@opendestination.com

Website: www.opendestination.com

 

joseluis.morales@opendestination.com
Imprimir la notícia


Mitjana (0 Vots)